Leave Your Message

AREA APLIKASIAPLIKASI

PRODUK HOTproduk

Palanggan munggaran, inovasi Technonic, kerjasama Ikhlas, perbaikan kontinyu

JEKE Rolling Platform paeh Mesin motong JEKE Rolling Platform paeh Mesin motong
03

JEKE Rolling Platform paeh Mesin motong

2024-05-27

Awak emas béas streamlined, dirancang kalayan dedikasi jeung tékstur ubiquitous, embodies kaéndahan téhnologi nyalira.

Sistem kontrol gerak servo servo anu maju sacara mandiri maju sacara mandiri ngahasilkeun karya anu endah kalayan motong anu tepat, kurva lemes, sareng kakuatan énergi anu luhur.

Alat dahar otomatis gampang ngahontal docking sampurna pikeun ngolah motong format panjang, sarta kalayan rojongan ti kaméra industri real-time sistem tracking, achieves motong kontur tepat tur stabil.

Nganggo motor servo pikeun nyetir modeu transmisi rel pituduh linier anu diimpor, digabungkeun sareng algoritma AI anu cerdas, pikeun nyangking pangalaman operasi anu langkung saé pikeun motong anu henteu teratur.

Dilegakeun sacara komprehensif rupa-rupa antarmuka transmisi, USB, USB flash drive, port Ethernet, sareng nyiptakeun pangalaman motong anu efisien pikeun skenario anu béda.

Desain struktur platform dipaténkeun, desain adsorption vakum multi zone, noise low, nyeuseup kuat mantuan Anjeun gampang ngadalikeun adsorption sampel leutik.

Ekstraksi kontur otomatis tur motong ujung euweuh merlukeun operator komputer profésional, greatly ngurangan bangbarung Éntri pikeun operator alat.

Sistem tracking kaméra industri sacara real-time tepat sareng sénsitip, sareng tiasa gancang ngaidentipikasi sareng motong rupa-rupa pola anu henteu teratur.

A 7 inci LCD layar toél definisi tinggi ngajadikeun widang view leuwih geulis tur kadali leuwih merenah.

MACA DEUI
01

TENTANG KAMIYIMING

Pausahaan induk tina SHENZHEN YIMING IMS TECHNOLOGY CO. LTD. (singketan: IMS) nyaéta Dongguan Diaobao Automation Equipment Co., Ltd., perusahaan ngagaduhan sajumlah patén-patén penemuan, patén-patén utilitas ngalangkungan sertifikasi sistem kualitas ISO9001, sertifikasi CE Uni Éropa sareng perusahaan téknologi tinggi nasional sareng sertifikasi sanésna, leuwih ti 20 taun pangalaman dina motong bahan, mangrupakeun hiji-eureun panyadia solusi motong bahan non-logam.

Simkuring gaduh leuwih ti 60 pagawé, R & D technicians accounted pikeun 20%, nyertakeun wewengkon 5.000 méter pasagi, teu ukur fokus dina R & D, produksi jeung jualan mesin motong CNC, mesin ukiran, mesin laser;

  • 254
    +
    Patén nasional
  • 80
    +
    kota sinyalna jualan
  • 100
    +
    outlet jasa béntang
nempo leuwih

jasa kamiPELAYANAN

Buzz analytics jaringan mitra bisnis-ka-konsumen ramen média sosial

SertipikatKEKUATAN

cel7q
kategori (14)3h8
kategori (3)hmd
kategori (4)mx8
kategori (5)7d4
kategori (6)hs1
kategori (7)m9l
kategori (8)99i
kategori (9)c4c
kategori (10)31v
kategori (11)27c
kategori (12)0bt
kategori (13)l8m
kategori (14)jk1
ce0xo
010203040506070809101112

PETAKONTAK