Leave Your Message

AREA APLIKASIAPLIKASI

PRODUK HOTproduk

Pelanggan pisanan, inovasi Technonic, kerjasama sing tulus, perbaikan terus-terusan

JEKE Rolling Platform Die Cutting Machine JEKE Rolling Platform Die Cutting Machine
03

JEKE Rolling Platform Die Cutting Machine

2024-05-27

Badan emas beras sing ramping, dirancang kanthi dedikasi lan tekstur sing ana ing endi wae, mung ngemot kaendahan teknologi.

Sistem kontrol gerak servo multi-sumbu sing maju kanthi mandiri ngasilake karya sing nggumunake kanthi pemotongan sing tepat, kurva sing lancar, lan kekuwatan energi sing dhuwur.

Piranti pakan otomatis kanthi gampang entuk docking sing sampurna kanggo proses pemotongan format sing dawa, lan kanthi dhukungan sistem pelacakan wektu nyata kamera industri, entuk pemotongan kontur sing akurat lan stabil.

Nggunakake motor servo kanggo nyopir mode transmisi rel guide linear sing diimpor, digabungake karo algoritma AI sing cerdas, kanggo nggawa pengalaman operasi sing luwih apik kanggo pemotongan sing ora teratur.

Nggedhekake macem-macem antarmuka transmisi, USB, USB flash drive, port Ethernet, lan nggawe pengalaman pemotongan sing efisien kanggo macem-macem skenario.

Desain struktur platform sing dipatenke, desain adsorpsi vakum multi zona, gangguan kurang, nyedhot kuwat mbantu sampeyan ngontrol adsorpsi sampel cilik.

Ekstraksi kontur otomatis lan pemotongan pinggiran ora mbutuhake operator komputer profesional maneh, nyuda ambang entri kanggo operator peralatan.

Sistem pelacakan wektu nyata kamera industri akurat lan sensitif, lan bisa kanthi cepet ngenali lan ngethok macem-macem pola ora duwe aturan baku.

A 7-inch LCD dhuwur-definisi layar tutul ndadekake lapangan tampilan luwih ayu lan kontrol luwih trep.

Waca liyane
01

BABAGAN AWAKE DHEWEYIMING

Perusahaan induk saka SHENZHEN YIMING IMS TECHNOLOGY CO. LTD. (singkatan: IMS) yaiku Dongguan Diaobao Automation Equipment Co., Ltd., perusahaan kasebut duwe sawetara paten penemuan, paten sarana liwat sertifikasi sistem mutu ISO9001, sertifikasi CE Uni Eropa lan perusahaan teknologi tinggi nasional lan sertifikasi liyane, luwih saka 20 taun pengalaman ing nglereni materi, iku siji-mandeg panyedhiya solusi nglereni materi non-logam.

We duwe luwih saka 60 karyawan, R & D teknisi nyumbang kanggo 20%, kalebu area 5.000 meter persegi, ora mung fokus ing R & D, produksi lan dodolan mesin nglereni CNC, mesin engraving, mesin laser;

  • 254
    +
    Paten nasional
  • 80
    +
    Kutha jangkoan sales
  • 100
    +
    Outlet layanan Star
ndeleng liyane

Layanan kitaLAYANAN

Buzz analytics jaringan mitra bisnis-kanggo-konsumen ramen media sosial

SertifikatKEKUATAN

cel7q
kategori (14)3h8
kategori (3)hmd
kategori (4)mx8
kategori (5)7d4
kategori (6)hs1
kategori (7)m9l
kategori (8)99i
kategori (9)c4c
kategori (10)31v
kategori (11)27c
kategori (12)0bt
kategori (13)l8m
kategori (14)jk1
ce0xo
010203040506070809101112

PETAKONTAK